Bună!

Eu sunt Ana.

Poate mă știți de pe Asteroidul B 612, o mică librărie pentru copii pe care am deschis-o în București, în cartierul Cotroceni, la sfârșitul lui 2019 și am închis-o în toamna lui 2022 (toată povestea în acest video).

Mi-a plăcut să citesc de când mă știu, dar această experiență m-a făcut să descopăr, ca adult, cărțile pentru copii - și să mă îndrăgostesc de ele ❤️. Timp de trei ani am fost imersată într-o lume magică de personaje fantastice, ilustrații care ieșeau din pagini, versuri deștepte, aventuri amuzante, povești cu multiple sensuri. Și, chiar dacă librăria s-a închis, cărțile rămân deschise. Fiecare carte bună pentru copii este o bucurie și pentru adulți, vă garantez. Lumea literaturii pentru copii este pentru mine cea mai frumoasă lume posibilă, și mi-am propus să vă aduc și pe voi aici pe Asteroidul B 612, planeta celor mai frumoase povești pentru copii.

Trimit în fiecare sâmbătă dimineață un newsletter cu noutăți din librării,  idei de lectură pentru copiii sub 12 ani, recenzii de cărți și sfaturi despre cum putem transforma lectura într-o experiență captivantă de familie.

Abonează-te ca să primești ceva adoraaabil în inbox în fiecare sâmbătă dimineață 😍

Cred sincer că a-i învăța pe copii să se bucure de citit înseamnă a le dărui o plăcere pe care o vor avea tot restul vieții și pe care nimeni nu le-o poate lua. Dacă și tu crezi asta și știi pe cineva (un părinte, un educator?) căruia i-ar folosi acest newsletter, îl poți recomanda mai departe! 

Share Asteroidul B 612

Și, hei, dacă tot ești aici, să știi că mă găsești și pe Instagram, YouTube și Facebook, dacă ți-e la îndemână.

#CărțileSuntDistractive! 😁


Subscribe to Asteroidul B 612

Recenzii de cărți pentru copii, noutăți din librării, idei de lectură pentru piticii între 0 și 12 ani (și, din când în când, și pentru mamele lor 😊) #CărțileSuntDistractive! 😍

People

Ana @ Asteroidul B 612

🦄 recenzii de cărți pentru copii 📚 noutăți din librării 🤓 idei de lectură ❤️ Să-i înveți pe copii să se bucure de citit înseamnă să le dăruiești o plăcere pentru restul vieții #CărțileSuntDistractive! 😍