Asteroidul B612 xmall recomandari

Xmas Special

Crăciunul este sărbătoarea noastră preferată –  și nu numai pentru că librăria este ”născută” exact înainte de Crăciun! Crăciunul înseamnă familie, căldură, îmbrățișări și… cadouri! Pentru noi, comunitatea cititorilor mici și mari de pe Asteroid este o adevărată familie, așa că vrem să sărbătorim împreună cu voi – și live, când este posibil, dar și online.

V-am pregătit deci o serie de sugestii de cadouri care, garantăm, l-ar face și pe Moș Crăciun invidios.  

Asteroidul B612 xmass

Cauți cadoul perfect?

V-am pregătit aici o serie de sugestii de cadouri care, garantăm, l-ar face și pe Moș Crăciun invidios.  Să faci cadoul perfect este o artă: un mix între un lucru care parcă a fost creat pentru o anumită persoană, un ambalaj festiv și un pic de magie.

Voi alegeți darul, noi adăugăm ambalajul festiv și magia și vi le trimitem (vouă sau direct destinatarului) prin curier. 

Iar dacă nu găsiți aici exact ce căutați sau vreți alte sugestii, cereți o recomandare personalizată! Ne place să fim ajutoarele Moșului 🙂

Cutia poștală a lui Moș Crăciun așteaptă scrisori de la copii de toate vârstele!

Atenție, copii mici și mari! Anunț de maximă importanță: la noi în librărie elfii au instalat o cutie poștală cu totul specială, adusă direct de la Polul Nord, care așteaptă scrisorile voastre pentru nimeni altul decât 🎅 însuși!

Dacă nu puteți ajunge la noi, le puteți expedia și prin filiera Poșta Română, pe adresa noastră: Carol Davila 96, București 050456.

Și știți ce ne-au mai spus elfii? Că toate scrisorile cu adresa expeditorului corectă și completă vor primi și răspuns! ❤️ Așa că puneți-vă pe treabă! Cutia de la Oficiul Poștal Polul Nord vă așteaptă 🤗

Asteroidul B612 xmas

🏆 Selecție curatoriată de carte pentru copii.

🚚 Livrare rapidă din stoc.

😀 Drept de retur în maximum 15 zile

🔒 Plată online securizată.