Image Alt

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului https://www.asteroidulb612.ro/

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului https://www.asteroidulb612.ro/ de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

SC ASTEROIDUL B612 SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. 

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea SC ASTEROIDUL B612 SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului https://www.asteroidulb612.ro/ este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de SC ASTEROIDUL B612 SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea SC ASTEROIDUL B612 SRL.

Accesul si utilizarea paginii https://www.asteroidulb612.ro/ sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe https://www.asteroidulb612.ro/ sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. 

Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii https://www.asteroidulb612.ro/ pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul https://www.asteroidulb612.ro/ nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor https://www.asteroidulb612.ro/.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor SC ASTEROIDUL B612 SRL. SC ASTEROIDUL B612 SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, SC ASTEROIDUL B612 SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele https://www.asteroidulb612.ro/, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului https://www.asteroidulb612.ro/ nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea SC ASTEROIDUL B612 SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web https://www.asteroidulb612.ro/, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea https://www.asteroidulb612.ro/ nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

https://www.asteroidulb612.ro/ nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

SC ASTEROIDUL B612 SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze SC ASTEROIDUL B612 SRL prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul plasarii comezilor pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile SC ASTEROIDUL B612 SRL, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de SC ASTEROIDUL B612 SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

SC ASTEROIDUL B612 SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul https://www.asteroidulb612.ro/ si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC ASTEROIDUL B612 SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre SC ASTEROIDUL B612 SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de SC ASTEROIDUL B612 SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

SC ASTEROIDUL B612 SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Livrarea produselor

Expedierea comenzilor

ASTEROIDUL B612 te asigura ca intri in posesia bunurilor cat de repede posibil.

Optiunile si termenele de livrare sunt urmatoarele:

1.    Curier Rapid 

Fan Curier: 18 lei în București, 23 lei în țară (aria acoperită de Fan Curier, fără km extra).
Comenzi de peste 269 lei: livrare gratuită în România prin Fan (aria acoperită de Fan curier, fără km extra)

Timp de livrare

Livrarile standard se fac in 24-72 ore de la confirmarea comenzii. Pentru comenzile confirmate pana in ora 12:00 a unei zile lucratoare, livrarea se face in 24-48 ore, iar pentru cele confirmate dupa ora 12:00, livrarea se face in maximum 72 ore.

Momentan asiguram transport doar pe teritoriul Romaniei.

METODE DE PLATA

Poți cumpăra produsele noastre, de pe site-ul ASTEROIDUL B612 folosind plata cu cardul sau ramburs.

Tranzacțiile noastre sunt intermediate de partenerul cu care am ales să colaborăm Netopia MobilPay. Asta înseamnă că după plasarea comenzii vei fi transferat la pagina lor pentru a aproba și finaliza plata.

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra, dacă alegi să faci plata ramburs.

🏆 Selecție curatoriată de carte pentru copii.

🚚 Livrare rapidă din stoc.

😀 Drept de retur în maximum 15 zile

🔒 Plată online securizată.