Image Alt

Recomandări personalizate

Nimic nu se compară cu o vizită în librărie, unde puteți să vă lăsați cuceriți de cărțile minunate din rafturi sau / și de sugestiile noastre (uneori chiar prea entuziaste :). Însă, dacă nu puteți ajunge la noi din diverse motive, putem veni noi la voi acasă. Virtual. Prin recomandările personalizate în format video.

recomandari personalizate - carti pentru copii

Mecanismul este simplu: completați formularul de mai jos și în cel mult 48 de ore (zile lucrătoare) veți primi un filmuleț cu sugestiile noastre. Alegeți ce vi se potrivește, iar noi vă expediem comanda prin curier sau poștă, cu plata prin transfer bancar.

Ok, nu e chiaaar ca o vizită la noi (unde avem recomandări, dar și un perete pe care se poate desena!) – dar e cea mai apropiată experiență 🙂

Ce cărți are deja și îi plac, ce cărți NU îi plac deloc? Are anumite subiecte preferate? Cât de multă răbdare are să asculte texte mai lungi? Vă interesează o anumită tematică acum? Este cititor începător și vrei să-i încurajezi independența sau preferați să citiți împreună? Ori, dimpotrivă, este pasionat deja de lectură și la curent cu cele mai recente povești? Detaliile ne ajută să facem cele mai potrivite recomandări! 🙂
Avantajul video-ului este că poate fi urmărit împreună cu copilul și puteți alege împreună, ca în librărie. Avantajul textului este că nu face zgomot :)).
Da, putem trimite cărți și în străinătate (în Uniunea Europeană doar).

🏆 Selecție curatoriată de carte pentru copii.

🚚 Livrare rapidă din stoc.

😀 Drept de retur în maximum 15 zile

🔒 Plată online securizată.