Despre noi

Asteroidul B612 este o librărie și un spațiu de libertate, visare și imaginație pentru toți copiii. Misiunea noastră este să deschidem orizonturile celor mici și să le oferim o poartă spre Posibil prin puterea cuvintelor, a poveștilor și a celor mai frumoase cărți pentru copii din lume. Aici fiecare copil este important și toți sunt bineveniți ❤️.

 

 
Suntem o minusculă librărie pentru copii aflată în București, în cartierul Cotroceni. Ne-am deschis porțile (sau, mai corect spus, ușa) la sfârșitul lui decembrie 2019, exact înainte de Crăciun (sărbătoarea noastră preferată!), cu intenția de a crea o ”sufragerie cu cărți”, un spațiu cald și comod în care copiii să poată face cunoștință, în ritmul lor și în ordinea în care preferă, cu cele mai frumoase povești din lume.
 
 
Iubim să citim povești pentru cei mici și să ne jucăm cu fiecare vizitator care ne calcă pragul. Iubim natura și încercăm să scoatem cărțile la aer de câte ori avem ocazia. Credem în spiritul artistic și creativ al fiecăruia dintre noi și îi încurajăm întotdeauna pe copiii (de toate vârstele!) să se exprime - de asta avem un perete întreg pentru desene și mesaje. Mai presus de orice, credem că lectura (și educația în general) ar trebui să fie un prilej de bucurie și descoperire și de creare a unei legături profunde între copilul care ascultă și omul mare care citește.
 
Pe rafturile noastre veți găsi o selecție, făcută cu atenție și grijă, de titluri potrivite copiilor de la 0 la 12 ani. Alegem doar cărți care ne plac și pe care le-am așeza în biblioteca propriilor copii (pe care încă nu-i avem :), povești care ne inspiră să fim oameni mai buni, care respectă inteligența copiilor și îi învață să aprecieze textul bine scris și grafica de calitate.
 
Noi suntem Ana & Mădălina-Povestaș și vă așteptăm în vizită. (Și urmăriți-ne și pe Facebook și Instagram! Suntem foarte active online - atunci când nu suntem ocupate cu cititul :)