#NoutățileDeVineri, 4 februarie 2022: Întâiul meu cuvânt de pionier, Editura Arthur

Bun găsit la o nouă serie de cărți noi pentru copii, disponibile în librăria noastră din Cotroceni, dar și online pe www.asteroidulb612.ro! Azi am răsfoit împreună:

Întâiul meu cuvânt de pionier” de Adina Rosetti, ilustrații Dan Ungureanu, Editura Arthur – o vignetă din viața obișnuită a unui copil de 9 ani pe vremea comunismului. Ne-a plăcut foarte mult (vedeți în video de ce!) și o recomandăm din toată inima atât părinților care au trecut ei înșiși prin experiența pionieratului, cât și celor mici (6-7+, am zice  noi) care vor înțelege contextul istoric dintr-o perspectivă foarte personală. Genul de carte pe marginea căreia se poate discuta mult cu copiii. (Iar, dacă vă interesează subiectul, poate v-ar plăcea și pachetul nostru special ”Am fost odată pionier”.)

Aventurile lui Paddington – Lista greșită și Dorința de Crăciun, Arthur / Vlad și Cartea cu Genius. Două povești ilustrate pentru copii foarte mici (2-4 ani) bazate pe serialul Paddington. Nu sunt scrise de Michael Bond, dar sunt simple, ușor de parcurs și păstrează farmecul și inocența pe care le cunoaștem deja din poveștile clasice cu Paddington. 

Pericol la petrecere” de Raluca Poenaru, editura Arthur.  A doua carte din seria Pericol – puștiul rebel care întotdeauna reușește să-și transforme viața în aventură, chiar dacă școala și îndatoririle zilnice îi cam pun bețe-n roate. Ne punem la punct cu seria, pentru că în curând apare și ”Pericol la mare”!  😀 

Vă așteptăm la librărie în programul afișat pe Google Maps și online pe www.asteroidulb612.ro non-stop. Happy reading! ❤️

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *