GRĂDINIȚE ȘI ȘCOLI

[title style=”center” text=”EVENIMENTE PENTRU GRĂDINIȚE ȘI ȘCOLI”] [divider align=”center”]

Reprezinți o școală sau o grădiniță?

Ești în căutarea unor activități distractive și educative pentru copii din ciclul preșcolar sau primar?

Hai să fim prieteni! 😍

Avem  o varietate de programe special concepute pentru școli și grădinițe:

[row] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”15420″]

Cluburi de carte pentru a stimula dragostea pentru lectură

Cluburile de carte sunt întâlniri organizate lunar. În cadrul cluburilor copiii vor dezbate o carte selectată de noi, potrivită ca tematică și segment de vârstă, într-o conversație facilitată de unul din librarii noștri. Cluburile sunt organizate pentru o perioadă de minim 3 luni (3 întâlniri) și sunt destinate cititorilor începători (6-8 ani) sau cititorilor independenți (9-12 ani). Fiecare club de carte este creat special pentru școala sau clasa în care va avea loc! Scrie-ne și putem gândi împreună clubul de carte perfect pentru elevii tăi.

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”15421″]

Activități de citire interactivă și jocuri inspirate de povești

Cărțile sunt, în primul rând, distractive! Putem oricând să demonstrăm asta cu un storytime și / sau activitate interactivă bazată pe o carte. Aceste ore de lectură pot fi integrate în programul obișnuit al școlii sau grădiniței sau pot fi gândite ca eveniment separat. Contactează-ne ca să îți povestim mai multe! 

[/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”15419″]

BookBox-uri pline cu cele mai minunate titluri din literatura clasică și contemporană pentru copii

Un BookBox este o cutie magică, o poartă spre lumea poveștilor! Cutiile de cărți sunt pachete-cadou care pot conține între 3 și 6 titluri selectate de noi, pe o anumită tematică sau potrivite unei anumite categorii de vârstă. Sunt potrivite drept cadouri de final de școală, la evenimente speciale, petreceri și alte ocazii. Scrie-ne ca să afli mai multe despre BookBox-urile Asteroidul B 612! 

[/col] [/row] [ux_image id=”15423″]

 

Activitățile noastre sunt educative, energice și mai ales distractive – pentru că știm că doar astfel îi putem transforma pe cei mici în cititori pe viață. În plus, putem dezvolta programe speciale pentru grădinița sau școala ta, implicând cerințe specifice (pe anumite teme, legate de o anumită locație etc.).

[divider align=”center”] [message_box] [row v_align=”middle” h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″]

Scrie-ne ca să afli mai multe despre programele noastre speciale pentru grădinițe și școli primare!

[/col] [col span=”3″ span__sm=”12″ align=”center”] [button text=”Scrie-ne!” color=”white” style=”outline” animate=”flipInY” expand=”true” icon=”icon-angle-right” icon_pos=”left” link=”https://www.asteroidulb612.ro/contact/”] [/col] [/row] [/message_box]