Storytimes offline

Mini-evenimentele care ne sunt cele mai dragi sunt storytime-urile: sesiuni deschise de lectură pentru copii de până la 6 ani. Am început cu storytimes de iarnă, în librărie, apoi cu storytimes online (le puteți urmări pe toate pe pagina noastră de facebook), iar toamna am organizat citiri de povești pe treptele librăriei, cu mască și număr limitat de participanți.

Dacă vreți să fiți la curent cu următoarele noastre sesiuni publice de lectură, urmăriți-ne pe Facebook, unde anunțăm toate inițiativele și condițiile lor de desfășurare.

 

De asemenea, organizăm storytimes private în librărie pentru grupuri de cel puțin 3, cel mult 6 copii (fiecare însoțit de un singur adult). Pentru detalii, luați legătura cu noi.

Asteroidul B612 storytime outside
perseid camp by Asteroidul B612

Perseide Summer Camp

Noi iubim cărțile, dar credem din tot sufletul și în experiențe cât se poate de reale. Împreună cu partenerii noștri de la Boots on Roots (pe care vi-i recomandăm oricând pentru excursii sigure și distractive în  natură) am organizat Perseide Summer Camp, un weekend la cort cu privit de stele, povești la gura focului de tabără, drumeții… și meciuri spontane de fotbal, după cum s-a dovedit. 

Full disclosure: numai Perseide n-am văzut, pentru că a fost înnorat. Dar nu ne lăsăm! Dacă vreți să fiți la curent cu alte evenimente inedite pe care le punem la cale, urmăriți-ne pe Facebook sau abonați-vă la newsletterul nostru.

Outdoor storytime & treasure hunt

Vara asta am dus poveștile în parcul Izvor, la un storytime special, cu acces pe bază de parolă. Micii detectivi plini de energie au alergat prin tooot parcul și au reușit să dezlege misterul, obținând astfel accesul pe pernuța de povești! 

La final, ne-am relaxat cu toții ascultând povestea despre, bineînțeles, O ascunzătoare bună

treasure hunt by Asteroidul B612

Abonați-vă la newsletterul nostru

Dacă vreți să fiți la curent cu alte evenimente inedite pe care le punem la cale, urmăriți-ne pe Facebook sau abonați-vă la newsletterul nostru.