Reduceri!

Camera cu minuni

29.00 lei

Înainte să cumperi cartea, poți vedea întreaga poveste aici!

https://www.facebook.com/121563625912555/videos/222838618816967

În fiecare sâmbătă la ora 11 avem storytime în librărie. Hai și tu!

Doar 2 rămase în stoc

SKU: 9786068986128 Categorie: Etichetă:

Descriere

O nouă carte a italianului Sergio Ruzzier, autorul celor mai îndrăgiți doi șoricei. De data aceasta, Ruzzier ne spune povestea unui… hârciog strângător.

Hârciogul are nume de savant și ochi de artist. Se numește Pius Pelosi și colecționează obiecte găsite pe drum – banale pentru ceilalți, dar inspiratoare pentru el. A pregătit o cameră specială pentru ele și a numit-o Camera cu minuni.

Din toată colecția, Pius Pelosi îndrăgește cel mai mult o pietricică oarecare. Cea mai banală și neînsemnată pietricică. Asaltat de musafirii care îi spun că e urâtă, Pius Pelosi o aruncă. Va descoperi curând însă că a pierdut mai mult decât o simplă pietricică.

„Camera cu minuni” este o prețioasă poveste filozofică despre bucuria de a face ceea ce îți place. Este o poveste despre artiști și despre lucrurile neașteptate care îi inspiră. La fel cum este și o poveste despre înțelepciunea de a nu pleca urechea la ceilalți atunci când inima îți spune altfel.

Bun venit încă o dată în universul inconfundabil al lui Sergio Ruzzier. Vă așteaptă creaturi suprarealiste mai mici sau mai mari, spații misterioase și vaste, care amintesc de pictura italiană sieneză, dar și umorul fin și ușor melancolic al unui artist de excepție.

Informații suplimentare

Autor

Traducător

Copertă

Editura

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Camera cu minuni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *